تفاوت فروشگاه ساز با پنل اختصاصی مدیریت فروشگاه آنلاین در چیست؟

تفاوت فروشگاه ساز با پنل اختصاصی مدیریت فروشگاه آنلاین در چیست؟

فروشگاه ساز چیست 

میتوان چنین عنوان کرد که فروشگاه ساز آنلاین نرم افزار تجارت الکترونیکی است که از طریق آن محصولات شما به کاربران نمایش داده می شود و امکان انتخاب و سفارش دادن کالای دلخواه آنها در این فضا فراهم می شود. در نرم افزار فروشگاه ساز که به نوعی مانند یک CMS عمل می کند، تمامی فرایندهای یک فروشگاه بصورت آنلاین انجام می شود. این فرایند ها می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • پرداخت آنلاین مبلغ
  • درج و حذف محصولات فروشگاه
  • ارائه گزارشات مالی
  • انجام محاسبات مالی مانند میزان هزینه‌های پیکی و پستی

در نرم افزار فروشگاه ساز، تمام پیچیدگی های یک فروشگاه در محیطی قابل فهم پیاده سازی شده است و تمام افراد حتی با دانش کم می توانند از آن استفاده کنند. ابزارهای این سرویس با فراهم آوردن سهولت نسبی به کاربران اجازه می­‌دهند تا وبسایت خود را بدون نیاز به دانش فنی و یا کدنویسی، طراحی و مدیریت نمایند. در سرویس­‌های سایت­ ساز، صفحات ارائه محتوای وب به بازدیدکنندگان سایت بر اساس مجموعه ­ای از قالب‌ها نمایش داده می‌شوند.

مزیت برجسته فروشگاه ساز چیست؟ باید گفت، این نرم افزار کاربر پسند، با نرم افزارها و سیستم‌های ERP، CMS و CRM و همچنین درگاه های پرداختی سازگار است و اتصال به این سیستم‌ها کاری ساده خواهد بود.

ویژگی ها و امکانات فروشگاه ساز چیست؟

علاوه بر نکاتی که در بالا به آنها اشاره شد، برخی ویژگی‌ها در نرم افزار فروشگاه ساز آنلاین قابل تامل هستند:

  • کوپن تخفیفدر برخی موارد فروشندگان برای برخی محصولات خود تخفیفات ویژه‌ای قائل می‌شوند. در فروشگاه آنلاین این کار تنها با چند کلیک ساده انجام می‌شود.
  • ایمیل اختصاصی: داشتن ایمیل اختصاصی در فروشگاه آنلاین شما، به اعتبار کسب و کارتان کمک شایانی خواهد کرد. با این ایمیل به راحتی می‌توانید با کاربرانتان در تماس باشید و به واسطه آن هیچ وقت نام برند و فروشگاهتان از اذهان کاربران پاک نخواهدشد.
  • از دیگر ویژگی‌های مهم فروشگاه ساز، امکان اتصال به سامانه ارسال SMS است.

انواع فروشگاه ساز

  1. فروشگاه ساز محلی
  2. فروشگاه ساز SAAS یا ابری

فروشگاه ساز محلی

اصولا فروشگاه ساز محلی به فروشگاه آنلاینی گفته می‌شود که هدایت و نگهداری آن تنها بر عهده یک یا چند نفر است و در زمان بروز مشکل این افراد باید خود به رفع مشکل بپردازند.

فروشگاه ساز SAAS یا خدمات ابری

برخی از شرکت‌های ارائه دهنده میزبانی وب، اقدام به پیاده سازی خدماتی در قالب فروشگاه ساز آنلاین نموده‌اند که نمونه آنها شرکت ایران هاست می‌باشد. در این نوع فروشگاه دارنده کسب و کار راه اندازی فروشگاه خود را به شرکت مربوطه می‌سپارد و در برخی موارد مسئولیت وارد کردن اطلاعات محصولات بر عهده شرکت می‌باشد. در این حالت در زمان بروز مشکل در عملکرد فروشگاه ساز، شرکت مربوطه موظف به رفع آن خواهد بود.

یک فروشگاه ساز چگونه به شما کمک می‌کند؟

  • را اندازی فروشگاه اینترنتی خود را انجام دهید.
  • فروشگاه خود را برای موتورهای جست و جو بهینه‌سازی نمایید.
  • سفارشات و تراکنش ها را کنترل و مدیریت نمایید.

امروزه کسب و کارهای کوچک اینترنتی  بیش از همیشه نیاز به دسترسی همه‌جایی به داده‌های خود بدون پرداخت هزینه‌های اضافی برای خریداری، تعمیر و نگهداری فضای ذخیره‌سازی سخت‌افزاری را دارند. فضای ذخیره‌سازی ابری( cloud storage) راه‌حلی کارآمد برای مرتفع نمودن این نیاز به شمار می‌آید که این روزها بیش از پیش بین صاحبان مشاغل محبوبیت کسب کرده است.

نظر خود را بنویسید